INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Rykten på mejlen!

Publicerad 2015-04-14 09:23:32 i Allmänt,

Halloj!
Mejlen har gått varm under några dagar och det är nu dags för mig, rykternas moder, att skrida till verket och delge er av alla UTSÖKTA rykten som nått mig.
Vi börjar med lite bekräftelser:

Floda
har förlängt med en hel drös spelare, och det är inte vilka som helst, man gjorde klart med Bood, Wallentheim, Patrik "Peppe" Koskenniemi och el capitano Jonathan Bergström. En kvartett som såklart är avgörande för huruvida man kommer få kvala nästa år igen. Floda är ett relativt ungt lag och skulle möjligen lyckas avancera i seriesystemet med det laget man har idag, men lyckas man knyta åt sig ett par spetsspelare till under silly nu så hade chanserna ökat ännu något.
 
Som vi sagt sen innan så uppskattar vi STARKT när ni mejlar till oss med både rykten och bekräftelser. Även om allt inte har högsta trovärdighet så kan det uppstå diskussioner i kommentarsfältet och det är ju alltid en njutning. Får in mycket om div2 och div1. Men vi vill gärna ha från div3 också då vi funnit intresset relativt stort i den serien också. Och framförallt från de tre lagen som går upp från div 3. Burås, Älvstranden och Ale. Behövs det fyllas på något i trupperna?

------------------------------------------------------------------------------------
 
"Rykternas man 2.0", Martin Söderberg, sägs ha lämnat in avskedsansökan till Ulf Andersson och är nu på jakt efter en ny klubbadress. Vart kan denna långa backklippa med det fruktade dragskottet hamna tro? Ryktas om Wings på mailen, men jag har också hört Zenith.. Den som lever får se.
 
Peter Runnestig & Mattias "Snickarn" Johansson till Landvetter Wings!
Hmm, tyvärr ahr jag dålig koll på var Zorros häst är placerad, men är det i Landvetter så är det väl inte omöjligt? Lyckas Wings knyta till sig den här duon så utmanar man om seriesegern nästa år. Tänker att de går in med lite glada miner bredvid Agus på mitten och vips så kan bli magi i div2 nästa år.
 
Anders Lindberg sägs jobba på samma arbetsplats som ett gäng från Astra Zeneca och ska därför damma av stickan och göra debut i division 4 nästa säsong. Trovärdighet:4 av 10.
 
Jim Johansson till Slevik IBK
Slevik är för den oinvigde en storklubb i Norge som på senare tid börjat betala ut rätt rejäla summor pengar för att spela för dom. Frågan är om de har koll på vem Jim är eller om de bara kollat poängligan. För det verkar inte som att några pengar i världen kan få honom från Eken.
 
Emil Kronaas till Kungälv
Sägs ha börjat jobba ute i Kungälv. Och vill då ha nära till träningar. Borde inte 89ers vara där och fightas om Kronaas också? Kanske är det här 89ers först läser om denna nyhet? Vakta telefonen Emil, det kommer ringa nu!
 
Spelarflykt av -92 & -93kullen i PIBS
Hmm, tänker då först och främst på Kristoffer Bohlin, Peter Stenberg, Niklas Jönsson, Isak Net och såklart Söderberg som vi har nämnt. Spelarna ovan har ju spelat ihop sen urminnes tider. Känns som att Stenberg skulle kunna lämna för spel i högre divisioner, sägs tom att SSL-klubbar varit ute efter målvaktsgiganten. Jönsson har ju ryktats till Mölndal och Eken tidigare. Mölndal om han vill spela på samma nivå som innan. Eken om han vill lira med barndomspolarna igen. Bohlin och Net känns som två spelare som inte bestämmer sig förrän fyssäsongen är över, om jag får spekulera fritt så tänker jag en påskrift från de båda i början av augusti för exempelvis Wings som verkar rusta tungt inför hösten..
 
Kungälvskvaller
Rykten på stan säger att en hel drös spelare ska lämna 89ers för spel i Kungälv. Märkligt med tanke på hur många kontrakterade spelare 89ers har. Men men, visst står "rykternas man 1.0" utan kontrakt? Kanske vill han hem till Sportlife. Tror även Andreas Olsson och Linus Söderblom är kontraktslösa och hänger på Matte Larsson.
 
Dan Sällylä till Backadalen
Känns som ett märkligt byte för en spelare som precis krigat upp sitt lag i div1. Å andra sidan kom detta rykte innan Mölndal klarade avancemanget. Och trolighetsskalan blir väl 1 av 10 på denna nu skulle jag säga..
 
 
Det var allt för denna gången. Kommentera och mejla så kommer det ett nytt ryktesinlägg så snart vi har substans för att göra ett.
 
//Sågen
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-14 09:45:03

Det e väl bara Älvstranden å Burås som går upp?

Svar: Oklart! Eftersom Mölndal klarade kvalet och Lindås ryktas bli "tvångsnedflyttade" till div3 pga den nya regeln att man inte får han 'andralag' i den högsta regionserien. Har inte fått nån bekräftelse på detta än, men jag TROR det är så!
/Sågstedt
innebandygbg.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-14 10:12:55

Varför skulle Andreas och Söderblom följa matte till Marstrand ?

Postat av: anonymen

Publicerad 2015-04-14 11:26:06

Flodas intressant satsning lockar till sig söderberg , men söderberg har även varit på hisingen hos Z! Burås har värvat klart. Ale lockar från kungälv som är utan tränare och den oseriösa delen kommer till,jumbo. Piraterna,ett hungrigt lag som ännu inte nått 100%, några namn tillkommer.

Postat av: Öckerööö

Publicerad 2015-04-14 12:05:03

Johnny från öckerö klar för backadalen , stjärnvärvning

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-14 13:50:58

Matte Larsson från 89:ers har redan signat med Marstrand!

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-14 14:11:37

Ang lindås tvångsnedflyttning är inget klart. Lindås bestrider detta och förbundet har nu skickat ut en enkät där alla klubbar får tycka till i frågan. Även fast regeln går igenom så har ändå lindås chansen att bilda ny förening, och på så sätt behålla sin plats. Syftet med farmarlaget försvinner då man tappar de fria spelarövergångarna.

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-14 14:29:45

Enligt säkra källor så ska Niklas Jönsson som pluggar i Trollhättan vara trött på pendlandet samt skypesamtal. Han ska ha ett par polare från skolan som spelar med IBK Elfhög i div 2 och varit där på provspel. Så Jönsson till Elfhög kan vara årets värvning i mitt tycke!!

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-14 14:34:54

Ryktas att Ales poäng trio i Sörensen,Hansson,Herlogsson är påväg att lämna Ale , blir nog kämpigt för Ale oavsett om det blir div 2 lr 3 !

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-14 14:40:57

Klubbarna lär vilja trycka igenom regeln med tanke på hur Lindås hanterat situationen. Lindås får la kräva sina medlemmar på mer cash och fixa en farm. Positiva är ju att de får ngt att faktiskt lira för i serien då.

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-14 18:23:37

Ale går upp iom Mölndal vann kvalet till div 1. Blir Lindås nerflyttade så går även 4:an från div 3 upp till div 2..det senare tror jag dock är osannolikt med tanke på att Lindås troligtvis myglar sig ur denna situation dem satt sig i.

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-14 18:38:52

Ale går upp iom Mölndals avancemang. Blir Lindås nerflyttade så går 4:an från Div 3 upp..det senare är dock osannolikt eftersom Lindås fuskar ur sig situationen dem satt sig i.

Postat av: Bekräftat

Publicerad 2015-04-14 19:20:32

1:a kedjan i Backadalen kontrakterade för ytterligare en säsong enligt deras hemsida.
kan kanske ge ringar på vattnet och göra att fler heta spelare hittar dit. vet inte men kanske blir ett real Backadalen i div 1 också.
men de behöver dock en riktigt bra målvakt och någon bra backförstärkning. blir backen Pelle kvar, någon i lejonskaran som vill bekräfta?

Postat av: Glenn

Publicerad 2015-04-14 19:40:47

Nej Älvstranden går upp tacklare Mölndal

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-14 23:10:58

Ryktet säger att Peter Stenberg kommer att flytta till Östersund om man får tro hans Facebook. Sebastian "den sämre" Bodenmalm som lirar SSL och den eviga supertalangen Pernilla Wikström som båda är några av hans närmaste vänner skriver att Östersund är ett sannolikt alternativ. Finns de innebandy där för killen som hänger i alla stadens hallar?

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-14 23:27:38

Fröson kvalade till allsvenskan och tränas av Daniel Ramsin

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-15 17:13:57

Behöver Backadalen en bra målvakt? Linders håller tveklöst högre än div1.

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-15 22:14:08

Man spelar väl i div.1 så då borde väl Linders hålla? Eller hur tänker du? Otur kanske ;)

Postat av: Dalslänning

Publicerad 2015-04-18 09:58:13

Billingsfors har hämtat hem Viktor Tellander från Åmål och förlängt med seriens skyttekung Erik Johansson. Mer är på gång

Postat av: Anton

Publicerad 2015-04-30 00:13:33

Daniel Jacobsson från Lindås ryktas vara klubblös

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela