INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Vilka tränar med ditt lag?

Publicerad 2015-04-25 11:14:33 i Allmänt,

God förmiddag!
Vi får en del mejl angående potentiella övergångar. Och det är BRA!
Men skriv gärna i kommentarsfältet vilka som tränar/har tränat med ert lag och ifall ni tror att de kanske kommer spela för ert lag nästa säsong? Så kan ALLA se! 

Gästspel från Spånmark!

Publicerad 2015-04-23 16:02:00 i Allmänt,

Hej igen Göteborg!
Jag gästspelar lite i brist på annat. Hoppas ni har saknat mig!

Fram med saltkaret som de skriver på Aftonbladets sillyblogg för här kommer ett gäng både bekräftade och högst obekräftade övergångar:

Markus Anderberg från Backadalen till ???
Lurigaste spelaren i Div.2 har en helt ok säsong bakom sig men trivs inte där utan siktar högre och vill träna fler än två dagar i veckan.
Väntar på att Lerum, IBF eller Lindås ska höra av sig, annars går han till Mölndal som han provtränat med.

Lars-Göran Nilsson från Lindås till Lerum.
LG slutade i år efter att Lindås inte hade finanserna att betala ut lönen som LG blivit lovad. Lerum ska ha det bättre ställt och kan finansiera ett gästspel från legendaren.

Joel Rauswall från Stenungsund till Kungälv.
Den näst lurigaste spelaren i Div.2. Med dessa handleder kan han förstärka vilket lag som helst och är sugen på att gå tillbaka till Kungälv som kommer slåss om förstaplatsen i ettan efter en helt klart meidioker säsong.

Emil Julkunen till IBF Göteborg.
Julkunen var tidigare borträknad då Pixbo ville ha tillbaka Isac Rosén, nu gick Rosén till Mullsjö och Pixbo
är därför i behov av Julkunens fortsatta tjänster. IBF Göteborg lär få bevittna manfall i år så de kommer att behöva Julkunen.

Robin Nilsberth från Granlo till Storvreta.
Klar och bekräftad övergång, men var länge påväg till Pixbo innan han bestämde sig. Det föll på arbetet Storvreta fixade till hans flickvän tydligen.

Alexander Harrysson från IBF Göteborg till Pixbo
Har en stabil säsong bakom sig i IBF och har därför inte kunnat undgå att bli upptäckt av Göteborgs stora innebandydrake.
Ska provträna inom två veckor.

Sandro Agus från IBF Göteborg till Pixbo
Att denna övergång skulle vara på tal är ganska enkelt att lista ut. Den avigaste spelaren i hela Göteborg borde få uppmärksamhet från de högre seriesystemen, annars är det tjänstefel.

Richard Westman från IBF Göteborg till Lerum
Eftersom vapendragaren Harrysson drar till Pixbo kommer Westman gå till Lerum pga alla som lämnar det sjunkande skeppet IBF Göteborg.

John Hellman från IBF Göteborg till Pixbo
Innehar en arbetskapacitet som är i det närmaste omatchad i innebandysverige. Det enda Hellman saknar är en gnutta spets i form av finess och det är vad Pixbo hoppas locka fram iochmed en övergång.

Johan Magnusson från Tranemo till Warberg
Har burit sitt lag i stort sett ensam i år i Div.1 och det har Warberg fastnat för.

Viktor Kardell från Floda till Lerum
Poängmakaren vill prova sina vingar i allsvenskan. Ung lovande, varför inte?

Kim Clemedtsson från Floda till IBF Göteborg
Tränar med IBF och är sugen på att titta uppåt i seriesystemen.
Kan vara en bra värvning efter förutspådda förluster för IBF.

Jag ser på klubbarnas hemsidor att fler övergångar och förlängningar är klara, främst kanske från Billingsfors, Backadalen och Zenith. Men dessa lämnar jag till den gode Skrällfors.

På återhörande!
 
// Spånmark

Några nya femmor!

Publicerad 2015-04-15 20:18:00 i Allmänt,

Efter att Skrällfors tagit ut sina tre drömkedjor i Teknik-, Zlatan- och Kenyakedjan så blir man ju sugen, hur hade backparen sett ut bakom dessa herrar?
 
Vi fick in ett STARKT tips om pizzakedjan i kommentarsfältet. I den skulle Neilson Svensson, Toft och Lindqvist ingå. För det första; det finns väl inga pizzerior på Öckerö? Svenssons kropp är tydligt byggd på omega 3 och transfetter. Så det jag skulle vilja göra är att plocka bort Björn ur denna trio, flytta ner Toft och Svensson på backen och döpa om duon till "Mellberg´s". Ren och skär råstyrka och rejäl jävla skäggväxt. Sätt in det backparet bakom Zlatankedjan så har du 1000kg marklyft på en och samma planhalva.
 
Brunkarparet är nästa duo på tur. Man hade kunnat göra det enkelt för sig och plocka två backar från Mölndal.  Men jag har mer finess än så. Första backen ut skulle jag säga är Viktor "VP" Persson från Floda IBK, han saknar lite brunk i själva bollinnehavet. Men när man som motståndare får bollen i fickan så finns det ingen spelare som kan köra över folk så som "VP", han står upp för ordet brunk i dess rätta bemärkelse.
Hans kollega är självklart plockad från Mölndal, spelar man med benskydd så ska man vara given i allt som har brunk- som prefix. Japp, ni vet vem jag talar om; Carl Gabrielsson är brunket peronifierad och är väl grundare av uttrycket släpper ingen över bron.
 
Nu har vi radat upp två backpar som har kraft som sitt största signum, vi måste ha lite finess också. Därmed värvar vi in Bobban Strömberg till detta lag. Han lägger in bollen i hooken och springer med den bakom sig i 70% av matcherna, omöjlig att komma åt samt en spelfördelare av rang. Bredvid honom ställer vi Johan Främberg, som tagit otroliga kliv framåt den här säsongen. Är fortfarande bara valp men har alltid blicken högt och hittar passningar som ingen annan ser. Att kötta in det här backparet bakom Teknikkedjan som Skrällfors gjorde så är jag imponerad av de motståndare som får låna bollen.
 
Så ja, fortsätt skicka in sillytips och bekräftade övergångar så får ni inlägg med hastigare frekvens. Må väl hörrni!
 
/Sågstedt


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela