INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Några nya femmor!

Publicerad 2015-04-15 20:18:00 i Allmänt,

Efter att Skrällfors tagit ut sina tre drömkedjor i Teknik-, Zlatan- och Kenyakedjan så blir man ju sugen, hur hade backparen sett ut bakom dessa herrar?
 
Vi fick in ett STARKT tips om pizzakedjan i kommentarsfältet. I den skulle Neilson Svensson, Toft och Lindqvist ingå. För det första; det finns väl inga pizzerior på Öckerö? Svenssons kropp är tydligt byggd på omega 3 och transfetter. Så det jag skulle vilja göra är att plocka bort Björn ur denna trio, flytta ner Toft och Svensson på backen och döpa om duon till "Mellberg´s". Ren och skär råstyrka och rejäl jävla skäggväxt. Sätt in det backparet bakom Zlatankedjan så har du 1000kg marklyft på en och samma planhalva.
 
Brunkarparet är nästa duo på tur. Man hade kunnat göra det enkelt för sig och plocka två backar från Mölndal.  Men jag har mer finess än så. Första backen ut skulle jag säga är Viktor "VP" Persson från Floda IBK, han saknar lite brunk i själva bollinnehavet. Men när man som motståndare får bollen i fickan så finns det ingen spelare som kan köra över folk så som "VP", han står upp för ordet brunk i dess rätta bemärkelse.
Hans kollega är självklart plockad från Mölndal, spelar man med benskydd så ska man vara given i allt som har brunk- som prefix. Japp, ni vet vem jag talar om; Carl Gabrielsson är brunket peronifierad och är väl grundare av uttrycket släpper ingen över bron.
 
Nu har vi radat upp två backpar som har kraft som sitt största signum, vi måste ha lite finess också. Därmed värvar vi in Bobban Strömberg till detta lag. Han lägger in bollen i hooken och springer med den bakom sig i 70% av matcherna, omöjlig att komma åt samt en spelfördelare av rang. Bredvid honom ställer vi Johan Främberg, som tagit otroliga kliv framåt den här säsongen. Är fortfarande bara valp men har alltid blicken högt och hittar passningar som ingen annan ser. Att kötta in det här backparet bakom Teknikkedjan som Skrällfors gjorde så är jag imponerad av de motståndare som får låna bollen.
 
Så ja, fortsätt skicka in sillytips och bekräftade övergångar så får ni inlägg med hastigare frekvens. Må väl hörrni!
 
/Sågstedt

Kommentarer

Postat av: #63

Publicerad 2015-04-22 13:59:53

Lever ni eller? Mycket som händer nu!

Postat av: Kingen

Publicerad 2015-05-08 11:31:22

Det finns 4st pizzerior på Öckerö..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela