INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Bekräftade signaturer!

Publicerad 2015-04-08 17:16:09 i Allmänt,

Ledsen innebandygöteborg, jag har sippat Whiskey Sour istället för att skriva till er.
En och annan PEKA potatisgratäng har jag också lagat med en gastronomisk skicklighet som hade fått Leffe M att rufsa till sin "overcomb".
 
För er som inte orkar klicka igenom halva internet så har jag sammanställt alla bekräftade förlängningar och övergångar i 1:an och 2:an så långt:
 
ZENITH:
 
Johan Fredberg har lämnat rodret i Kungälv och ska med sitt forcerade höga blodtryck (läs passion) försöka skrika liv i framgångssagan från Björlanda. Han och Jens Larsson har ju lyckats bra med Göteborgs P97 så varför skulle dom får det svårare med Green Stars?
 
Jonathan Mustonen tar klivet upp i A-laget och blir med sin fysiska spelstil en stabil kugge i den fortsatta satsningen mot Div. 1.
 
PARTILLE:
 
Philip Vrakking har visat att man kan vara attraktiv som spelare även om man kommer sist i serien. PIBS har ett öga för talanger och en sportchef som vet hur man kedjar fast spelare i klubben (på gott och ont). Vrakking tror att Wizards kommer hamna topp 4 i serien. Mja...nej, det tror jag inte.
 
BORÅS:
 
Borås Thunder har större delen av truppen under kontrakt och har även signat upp med resten av truppen i och med dessa förlängningar:
Christian Olausson, Calle Johnsen, Gabriel Svensson, Pontus Jääskö, Anton Andersson och Alexander McVey.
Jag tror att Borås blir farliga säsongen som kommer. Jävligt underskattade och bra på hemmaplan.
 
BACKADALEN:
 
Jonas Mickelsson har sadlat om från Öbo till Lejon och har gjort det med den äran. Ett direkt avancemang till 1:an och en förlängning av kontraktet, det känns som att småbarnspappan är kvar i många år. En fråga bara... var tog alla poäng vägen som han brukar göra?
 
Det var inte särskilt många... eller hur?
Ni som känner att jag inte alls har fått med alla värvningar och så vidare, ni är välkomna att TIPSA!
Eftersom klubbarna i götet inte alls verkar intresserade av att publicera sina nyförvärv/förlängningar så är det svårt för bloggare att trolla med knäna.
 
Rykten kan fabriceras, dock inte bekräftade nyförvärv! :)
 
// Skrällfors

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-08 21:03:20

Nova är klar för Zenith

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-09 11:02:38

Går man in på Marstrands facebooksida så finns det en hel del kontraktsförlängningar och några nyförvärv från olika serier.

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-09 23:48:45

Jacob Grauers har förlängt två säsonger med PIBS!

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-10 04:50:41

Ryberg har förlängt med Backadalen

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-11 11:42:23

Jonas var bra i ett bottenlag i div 2 , en i mängden hos lejonen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela