INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Tankar om resultat i matcher på senaste tiden.

Publicerad 2014-09-22 21:20:00 i Allmänt,

Tänkte säga några korta ord om Islander Cup som vanns av arrangören Zenith.
 
Vad hände med Backadalen? Lejonen lyckades precis rädda första matchen mot jumbotippade Marstrand. Marstrand var ordentligt mycket bättre än vad jag trodde och laget spelade även lika mot Zenith och där trodde jag att Zenith skulle lämna turneringen tämligen tidigt.
Åter till Barcadalen som förlorade ganska lätt mot Zenith där också Anders Nilsson skämde ut sig och blev uppskickad på läktaren efter allt gnäll han alltid bjuder på. Förvånande att Svedman var lugn...
Men mest förvånande var att Kungälv vann med övertygande 4 eller 5 - 1 och den segern var kassaskåpssäker. Lejonen hade ingenting att sätta emot. Det luktar flopp på savannen...
 
Zenith höjde sig efter likamatchen mot Marstrand och vann en tight match mot Floda (som har ett ruskigt bra lag) och vann även finalen mot Kungälv ganska lätt. Clywersköld och Sköld visade återigen vilka det är som kommer bära laget i 1:an denna säsong.
 
Kungälv går från klarhet till klarhet och imponerade stort under turneringen. Det råder en proffessionalitet över SKIBK och jag tror detta är början på en fantastisk säsong. Rauswall var helt outstanding och mer eller mindre felfri som vanligt och både Krook och Nordfors ställde till med oreda i alla motståndares försvar. Österman var stabil och kreativ på backen och verkar passa perfekt in i Mimershusbygget.
 
Stenungsund imponerade inte alls på mig och jag undrar om dom verkligen kommer leva upp till ryktet om topp 4... Jag tror att Alingsås, Floda och Östra kommer göra upp om guldmedaljen i division 1.
 
Floda såg riktigt stabila ut trots förlusten mot Zenith och framförallt Müntzing och Clemedtson som kommer bjuda på mycket gottepåsar under säsongens lopp.
 
// Spånmark

Kommentarer

Postat av: Ben

Publicerad 2014-09-23 17:45:03

Backa kommer leka hem segern mot bönderna landvetter

Postat av: Peter

Publicerad 2014-09-24 15:44:09

Läs vad som stod om Marstrand. De ÄR duktiga på juniorsidan.Och bra juniorer klarar sig alltid bra i div 2.

Postat av: Hmm

Publicerad 2014-09-24 22:32:01

Va det därför lindås va ytterst nära att ramla ur tvåan å Partille åkte ur tvåan förra säsongen...? Juniorer klarar sig inte alltid bra, det e en stor omställning att börja lira seniorbandy... Men jag hoppas att dom klarar sig kvar..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela