INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Lite rykten...

Publicerad 2014-05-25 19:44:22 i Allmänt,

Tipsen gapar med sin frånvaro men jag har lyckats tjuvlyssna mig till ett par rykten som inte alla vet.
 
En liten ryktesbomb som jag av en händelse fick ta del av nu i dagarna är att Lindås inte riktigt är klara med sina värvningar. Forwardsidan ska stärkas upp och eftersom de redan har norpat halva Pixbos spelare som har fått dåligt med speltid, varför inte ta kontakt med en av de bästa och numera avdankade spelarna?
Jag talar givetvis om Kalle Brännberg! Världens längsta innebandyspelare i förhållande till sin 82-centimetersklubba, skämt åsido, han är jävligt lång och har kort klubba men det har inte hämmat honom från att göra underverk i Mölnlycke!
Jag vet inte hur mycket kredibilitet detta rykte har men det låter inte omöjligt på något sätt och om man jämför med de värvningar som Lindås har gjort hittills så talar allt för att vi får se Brännberg i X3M Arena till hösten.
 
Nästa rykte rör Öckerö och deras stenhårda back Neilson Svensson. Han har tränat med Eken och skymtats vid tågstationen i Kållered. Eken är i desperat behov av folk och Öckerö är på nedgång utan Mickelsson så det är inte konstigt om Svensson med flera ser sig om i klubbarna. Neilson har ganska risig teknik med skjuter helt OK och viker inte en tum i sitt fysiska spel.
 
Målvakten Paul Larsson förlänger med Zenith trots rykten om att han har varit nere och tränat med Guldheden ett par gånger. Det är väl ingen stor överraskning att Paul är sugen på att testa lyckan i 1:an igen efter fadäsen med Frölunda i Div. 1 för ett par säsonger sedan. Jag tycker ändå att Paul har utvecklats under året i Zenith trots sin ålder och jag tror det finns mer att hämta då jag fortfarande tycker att han har en hel del potential. En målvakt som är bra på allt men inte bäst på något och han blir bara bättre och bättre.
 
Jag nämnde att målsprutan från Linköping Marcus "56" Johansson har skrivit på för Växjö Vipers i SSL. Det dröjde inte många minuter innan barndomskamraten och tidigare lagkompisen Simon Nilsson som tidigare har spelat i Warberg, anslöt till Växjö. Det ska bli spännande att se när Simon och Marcus gör ett avtryck i SSL tillsammans. Simon Nilsson har ett fruktansvärt hårt skott och kommer vara ett stort hot för motståndarlagen.
 
Glöm inte att tipsa!
1. innebandygbg@gmail.com
2. Kommentarsfältet till höger.
3. Kommentar till inlägget.
 
// Spånmark

Kommentarer

Postat av: Öbo

Publicerad 2014-05-27 09:12:26

Öckerö på nedåtgående utan Jonas.... Vad kallar man Eken utan Kim då.... Inte vet jag, men känns som att välja mellan pest eller kolera då ju.... HAHA

Postat av: J

Publicerad 2014-05-27 13:23:12

Min åsikt är att Jim helt klart är en bättre spelare än Kim. Så med Jim i laget, som för övrigt är en av seriens bästa spelare, kommer laget nog ändå klara sig hyfsat.

Postat av: Öbo

Publicerad 2014-05-28 08:42:20

Ingen är stark ensam. Varken Jonas eller Kim. Är ju 10 gubbar till i laget.... Eken kom 5a förra säsongen och Öckerö 6a. Så både Eken å Öckerö kommer säkert lösa det bra oavsett spelare. Men läser man här, så kommer ju Öckerö inte att finnas utan Jonas. Det kan ju vara så att Jonas var bra i just Öckerö. Men det får väll denna säsong avgöra. Är övertygad om att Eken löser det bra även om dom t.o.m skulle tappa Jim också. Men visst är Jim en av dom bästa. Vilket gör att han borde ta chansen högre upp i serierna, innan han hinner bli för gammal :-) . /Öbon

Postat av: Zone eller Salming

Publicerad 2014-05-28 17:38:51

Hur går det ihop med att Brännberg ska spela i Salming-sponsrade Lindås när han själv jobbar för Zone? ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela