INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Felaktiga rykten och GBG Cup

Publicerad 2014-05-05 09:38:19 i Allmänt,

Det verkar som att ryktet om tränare Hugosson i Zenith inte stämde alls. Någon timme innan jag publicerade inlägget igår lade Zenith upp "Hugo" som fortsatt tränare i Zenith. Det verkar dock som att han kommer dela på tränarskapet med någon annan. Förhoppningsvis någon med mycket pondus.
Jag misstänker att Hugosson med flera var ute och spanade på potentiella nyförvärv inför kommande säsong och därför inte var lika aktiva med sitt lag.
 
Zenith vann hela cupen på herrsidan och verkade väl aldrig riktigt ha några problem att stå emot de motstånd som bjöds. Clywersköld var som vanligt den stora stjärnan och Lindquist lyckades göra mål och målgivande passningar på de flesta gånger bollen lämnade bladet.
JimKim var också riktigt bra men Eken blir inte bättre om de bara har 2st spelare som är farliga framåt. Det är ganska enkelt att plocka bort 2st spelare för ett lag som Zenith.
 
Det verkade som att Värmdö hade samma problem som Eken, Thelberg och Risberg var livsfarliga framåt medans resten av laget hade matchat in formsvackan perfekt till cupen.
 
Frölunda har en tunn trupp och i vanlig ordning så visade Wallin och Carlberg vägen i poängprotokollet men större avtryck än så gjorde inte Frölunda.
 
Såg även att Lindquist vann speedshootingen tätt följd av vapendragare Toft och även nytillkomne Andreas Olsson i SKIBK. Jag är spänd på vad vi kommer få se av "Anden" kommande säsong.
 
Sportlife var jämna förra säsongen, de var jämna i cupen och de kommer bli ännu jämnare säsongen som kommer. Hur mycket jag än bygger upp förväntningarna på SKIBK så kommer de ändå betraktas som underdogs hela säsongen.
 
Joakim Fors och Gustav Fritzell lämnar IBF Göteborg för spel i Pixbo och Linköping.
Fors kommer fylla ut en av luckorna som Pixbo har saknat. Wiklund är helt ok som back men han är ingen finlirare som Fors. Hoppas verkligen att Pixbo satsar på Fors och ger honom chansen att spela ut sitt fulla register.
Gällande bolltrollaren Fritzell så tror jag att Linköping behöver en avig spelare av hans kaliber, när man tror att han har mist bollen så har han helt plötsligt trollat sig förbi dig och lägger en sjukt snygg macka till någon på bortre. Han är dessutom en slitvarg som aldrig ger sig. Det ska bli spännande att följa honom på tv nästa säsong!
 
Precis nu såg jag att Backadalen har publicerat att Ryberg är klar för lejonen, undrar om Mönell kommer dyka upp snart eller om det också bara var ett kryddat rykte?
 
// Spånmark

Kommentarer

Postat av: Svedman

Publicerad 2014-05-05 09:46:10

Tydligen en gaisare som spred ryktet om Mönell på Fejjan, men ingen spelare som är aktuell i daxläget..

Svar: Tack Svedman! Det hade dock varit en väldigt intressant värvning... :)
// Spånmark
innebandygbg.blogg.se

Postat av: Jens

Publicerad 2014-05-05 14:15:07

Dessa underbara Gaisare!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela