INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Lite nyheter och rykten i värmen

Publicerad 2014-06-10 23:45:35 i Allmänt,

Lerum fortsätter förstärka på ett förnämligt sätt och presenterar Victor Johansson närmast från Pixbo IBF där han har snittat en poäng varje match och tillhör inte heller det yngsta gardet och har därför en del rutin med sig i bagaget. Det känns som att det kommer dyka upp en och annan forward till innan Lerum är klara med sina värvningar.
 
Zenith har vänt på sina tidigare vanor och presenterar för första gången ett nyförvärv som inte jag har snappat upp här på bloggen! Nyförvärvet heter Henrik Lord Johansson och var en gång i tiden en mycket lovande back som säkert hade utvecklats till en ännu mer skicklig spelare om han hade fortsatt sin karriär som spelare. Zenith kommer ha stor nytta av Lord då han har väldigt goda taktiska egenskaper och dessutom spelar med stort självförtroende på backen, något som för oss till nästa nyförvärv:
 
Fabian Fihn även känd som "Division 3:s bäste back" har kritat på för Zenith och det var nog ett väldigt smart drag av unge Fihn. Ganska komplett som back i alla avseenden om man bortser från att han saknar lite rutin. Däremot tycker jag att Christian Kapetz var Div 3:s bäste back förra säsongen.
 
Det sägs att backklippan Linus Sagré från IBK Alingsås är klar för IBF Göteborg. Sagré har varit uppvaktad av Lindås tidigare och är en back som gör väldigt få misstag så det kommer vara en stor tillgång för IBF både i anfallet men framförallt i försvaret då han får innebandy att se väldigt enkelt ut. Trodde dock inte att han någonsin skulle lämna Alingsås, särskilt inte nu när Alingsås gjorde den bästa säsongen på länge i Div 1. Kanske är det så att Sagré vet mer än vad vi vet gällande Stenbäckens val av förening kommande säsong?
 
// Spånmark

Kommentarer

Postat av: Kigge

Publicerad 2014-06-11 08:02:52

Inte svårt att "bli" årets back i div 3 enligt dina tankar (kapetz) när man ser att han sitter på bänken, svårt o göra misstag då.

Postat av: Laxen

Publicerad 2014-06-11 09:26:49

Genomgång av Göteborgs-lagen i allsvenskan vore intressant att läsa om!

Svar: Det är lite för torrt med tips och inside i IBF för att jag ska kunna utvärdera våra 3 lag i näst högsta serien! Kom gärna med info.
// Spånmark
innebandygbg.blogg.se

Postat av: fakta

Publicerad 2014-06-11 20:30:41

Örneflo e klar för Landvetter Wings

Postat av: Christian Kapetz

Publicerad 2014-06-17 17:03:50

Man får ju tacka för dem fina orden! Tycker dock att Fihn och Andreas Heijel var snäppet vassare. Bänkad har jag därimot inte varit en enda match "Kigge". Satt nog nån match efter en operation, vet inte om det är det du tänker på kanske :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela