INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Fler rykten till följd av tips!

Publicerad 2014-07-01 11:04:49 i Allmänt,

Fortsätt tipsa för att jag ska komma med inlägg kontinuerligt, detta gör ni i fältet till höger eller mailar mig på innebandygbg@gmail.com!

Jag trodde inte att tisdagen skulle bjuda på något mer intressant än åttondelsfinalen mellan USA-Belgien där jag tror att matchen blir ytterst sevärd men att Belgien drar det längsta strået, men tydligen kantas dagen också av innebandy!

Det smög sig in ett par små rykten denna tisdag:

Pixbofostrade Johan "Bagarn" Borgström som spelar i Lindås är i förhandling med Pixbo inför kommande säsong. Borgström tränar inte med Lindås och det verkar som att en övergång till Pixbo är i antågande. Jag tror att han hade förstärkt Pixbos trupp avsevärt, framförallt när Pixbos bäste högerfattade back heter Tim Wiklund och jag tycker knappt att han platsar i Allsvenskan. Dessutom ska Florian Kuchen lämna klubben och det öppnar också för Borgström.

Cirkusen kring Zenith kontra Partille fortsätter och Zenith har ju knutit till sig Sandberg och Sköld men har inte publicerat Lindquists och Perssons förlängning i klubben. Partilles fickor är djupare än Zeniths skrev jag i ett tidigare inlägg och det verkar som att detta är avgörande för duons framtid. Det är dock inte säkert att Persson spelar vidare på högre nivå då han har problem med en skada.
Lindquist däremot verkar spela i Partille nästkommande säsong.

// Spånmark

Kommentarer

Postat av: Silly

Publicerad 2014-07-02 15:40:09

Bagarn skall operera sin handled (Tbx i spel runt Januari ) så vet inte om det känns så aktuellt just nu med PW då lindås bör ligga närmast då, sen värvade precis Pixbo Martin Oijanemi från JIK som lär spela på 4 backar å har både Tim Wiklund + Joakim Fors som är vänster skyttar.. så det ryktet känns nog inte aktuellt just nu iaf om inga skador sker..

Postat av: Alex

Publicerad 2014-07-03 15:47:16

Vad händer i IBF Göteborg? Har dom någon tränare? Några nyförvärv?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela