INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila [email protected]! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Fler nyheter och rykten!

Publicerad 2014-07-29 08:03:00 i Allmänt,

Ni som tipsar bidrar till en blogg med kontinuerlig uppföljning!
Seså, in och tipsa i fältet till höger eller ännu bättre: maila mig på [email protected]!
 
IBK Göteborg Div 5 har tappat Örneflo till Landvetter men håll i hatten, det verkar som att laget har lyckats med bedriften att göra några vansinnigt häftiga värvningar tagna från Allsvenskanlaget som jag knappt vågar tro på men rykten är till för att spridas så här kommer det:
 
IBF Göteborgs stabile och passningsskicklige kapten William Edwardsson ska trappa ner och det verkar som att valet faller på Div 5 och med hans spelsinne så kan man luckra upp vilket försvar som helst sålänge han spelar tillsammans med naturliga målskyttar.
Förra lagkaptenen och tränaren i IBF Göteborg Peter Jakobsson ska tydligen snöra på sig skorna igen och visa att Div 5-laget hör hemma i högre divisioner än 5:an. Peter kommer framförallt tillföra en enorm mängd rutin och stabilitet i spelet.
Tidigare sportchefen i IBF Göteborg Martin Björklund vill troligen spela med sina gamla lagkamrater och byta från sitt älskade Allsvenskan och flytta ner i 5:an.
Bröderna Rasmus och Pierre Bengtsén som båda har fått dåligt med speltid i det Allsvenska laget vill antagligen vara en del av utvecklingslagets framfart i seriesystemen.
En gammal Pixbokänning som senast spelade i Lerum vid namn Christoffer van Manen som har en någorlunda gedigen meritlista med allt från att avgöra slutspelsmatcher till att vara ordinarie i ett av världens bästa lag. Hans karriär stoppades av en skada och han har aldrig riktigt kommit tillbaka från denna skada tyvärr. Ändock är han en vansinnigt bra innebandyspelare särskilt om man ska jämföra hans kvaliteter med nivån i div 5.
Även en spelare vid namn Sebastian Johansson som jag inte alls känner till men det kanske någon ute i innebandygöteborg gör?
 
Hur som helst är det ett sjukt rykte att dessa tunga nyförvärv skulle husera i div 5 med deras kapacitet, fast konstigare saker har ju hänt? Örneflo till Landvetter, Ryberg till Backadalen, Rauswall till Kungälv, väldigt spännande...
 
// Spånmark

Kommentarer

Postat av: Intresserad

Publicerad 2014-07-29 23:35:21

Har oxå hört ryktena om Gbg div5-lag. Kul för dem men skit med dessa divisionslag. Laget håller div2-klass och kommer leka hem serien.

Vore kul med lite mer snack om serierna div.3, div.4 och div.5!

Svar: Det tycker jag också men då vill det till att folk tipsar om dessa serier!
// Spånmark
innebandygbg.blogg.se

Postat av: pappakatten

Publicerad 2014-07-31 11:48:28

Skulle påstå att du har väldigt trovärdiga källor angående detta rykte:)

Postat av: #8

Publicerad 2014-08-13 15:39:05

Kungarna presenterar nyförvärv i dagarna men ingenting mot vad som ryktades ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela