INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Natt-silly

Publicerad 2015-03-24 02:19:14 i Allmänt,

För er nattugglor, ger jag er här mina tankar kring den senaste tidens sillykommentarer här på bloggen. Först ut:
 
Vrakking och Olsson till Marstrand
Sanningshalt: 2 av 10
Även om Andreas själv har kommenterat och dementerat ryktet så vill jag inte utesluta en övergång helt. Det finns spelare i 89ers, Kungälv och Marstrand som har varit i alla dessa tre klubbar. Om bara rätt kompisar spelar i rätt lag så kan även div3 locka tänker jag...
 
Mattias Larsson till Marstrand
Sanningshalt 4 av 10
Att Mattias har tränat med Marstrand betyder inte så himla mycket. Många spelare är omkring och tränar i många klubbar nu i sillytider. Men Rykternas man kommer garanterat ha en varm telefon de närmsta veckorna.
 
Hans Reidel till Frölunda
Sanningshalt 7 av 10
Frölunda själva har postat kommentaren och då känns det inte alls omöjligt. Reidel som har haft ett uppehåll från innebandyn i år kan tänkas vara sugen på att bilda kedja med Wallin och Carlberg. På gränsen till "gammel-kedja".
 
Ottgård och L-G Nilsson till Frölunda
Sanningshalt 1 av 10
Frölundas kommunikationschef gjorde det klart och tydligt att detta inte är aktuellt.
 
Fredrik Andersson till Eken
Sanningshalt 2 av 10
Nja, en kille som hållit till i Lundbystrand i hela sin karriär. Har troligtvis en stark förkärlek till parkett och vill knappast byta ut den mot betong. En flytt till Mölndal/Kållered skulle göra övergången mer aktuell.
 
Anders Jönsson till Granlo
Sanningshalt 1 av 10
Att Anders med sin Kungälvsidentitet skulle greppa taget om SSL vid över 30 (?) års ålder känns högst orimligt. Men man ska aldrig säga aldrig. Synd att det är just "Anonym" som postat det här inlägget. Man vill ju veta mer.
 
Bröderna Anderberg till Mölndal
Sanningshalt 5 av 10
Hade vart lättare att ge er sanningshalten efter lördagens kvalmatch. För om Mölndal inte klarar avancemang minskar sanningshalten markant. Två spelare som spelat i div2s överlägset bästa andrafemma vill inte spela div2 ett år till.
 
Erik Enoksson till Mölndal
Sanningshalt 5 av 10
Har fått spela lite mer på slutet. Erik är lite för bra för div2 så om Mölndal vill knyta sig an Flodasonen så är det läge att klara kvalet.
 
Sedär ja, lite blandad silly från kommentarsfältet. Kommer såklart mer i dagarna när jag och Skrällfors har rekat mailboxen. Fortsätt gärna att kommentera och och mejla! 
/Sågstedt
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela