INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Torrt med rykten = Torrt på bloggen

Publicerad 2014-06-30 19:43:00 i Allmänt,

Nåja, det är VM och då går det inte att låta bli att följa alla matcher.
Om det inte är match så väljer solen att titta fram ibland och då faller bloggen mellan stolarna när det gäller prioritet.
 
Gällande rykten så kan jag börja med att upplysa om att Partille har knutit till sig unge Kalle Bylund som övertygade i SM och vann också poängligan där, väldigt imponerande. Jag såg Kalle en gång under säsongen och det är tydligt att han spelar i en helt egen liga när det gäller kvalitet i sin egen åldersgrupp (98).
 
Alingsås har inte mindre än tre glädjande nyheter:
 
1. Trogne kaptenen Patrik "Serna" Sernelid har föga förvånande förlängt sitt kontrakt och det var väntat men ack så välbehövligt för Alingsås. Sernelid håller hög klass i div. 1 och gör mycket poäng säsong efter säsong. Han har varit starkt bidragande till att Alingsås har varit så bra de senaste åren.
 
2. Div. 1 Västra Götalands bästa målvakt tillika Kristian Kjell har också förlängt sitt kontrakt. Anledningen till att jag tycker att han är den bästa målvakten är för att han håller en otroligt jämn och hög nivå i varje match. Sen vet jag också att han har dragits med en skada i slutet av säsongen men gjorde ändå väldigt kvalificerade insatser i matcherna mot säsongens slut.
 
3. Äntligen är väntan över! Rickard Stenbäcken har skrivit på för ytterligare 2 år och då kan hela Alingsås andas ut! För att säga ett par korta ord om Stenbäcken så existerar inga halvchanser för den karln. Får han en taskig långboll på volley så är det en bättre målchans för honom än om han kommer fri. En bollkänsla som är få förunnat och ett målsinne som få besitter. Det ska bli högst intressant att få se Stenbäcken i Alingsås nysatsning.
 
Sist men inte minst så har jag lite insidertips om att frekvent omskrivne Fabian Österman äntligen har bestämt sig för vilken klubb han ska spela för nästa säsong. I och med att många tunga namn har förlängt och gått över till Stenungsund så var jag nästan säker på att Österman skulle gå åt samma håll men det visade sig att jag hade fel. Han har nämligen skrivit på för Kungälv och då förstår jag att Kungälv blir glada! Jag tror att han är invärvad som forward eftersom Kungälv knappt behöver förstärka sin backuppsättning nämnvärt. Dessutom och Larsson försvunnit och det betyder att Nordfors behöver en lekkamrat. Denna lekkamrat heter numera Fabian Österman.
 
Nu är VM snart slut och då är det dags att börja tipsa!
Skriv i fältet till höger eller maila mig på innebandygbg@gmail.com!

// Spånmark


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela