INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Vad var det jag sade?

Publicerad 2014-04-30 02:41:00 i Allmänt,

Bläcket hade knappt torkat och vips så är Laxman tillbaka i Stenungsund då Regmér har kritat på för Lerum.
Laxman är en otroligt bra målvakt och kommer göra det ännu bättre nu när han får mer speltid i kassen men hur går det för Marstrand? Om inte Laxman är kvar i Marstrand så är det inte lika intressant att förlänga sitt kontrakt för resterande spelare.
 
Tjeckien vann EFT med bravur och visst har dom blivit bättre och spelat upp sig men i ärlighetens namn så underpresterade Sverige överdrivet mycket.

Malmström fick förtroendet mot Tjeckien och svarade med en assist, efter det fick han bara spela PP och göra något enstaka inhopp. Tänk om han hade haft samma fysik som Enström, då hade ju Malmen med sin räckvidd varit helt enastående.
Synd också att Isaac Rosén inte fick mer speltid, han är en otroligt sevärd spelare och nu när han har vunnit Schweiziska ligan så tycker jag att man borde matchat honom hårdare. Menmen, det är gammelgubben Vaara som bestämmer...
Bra var däremot Iraeus, Adam Fransson, Enström och Nilsberth.
Björkströms mål mot Schweiz var också snyggt.
 
Klintsten var inte heller sådär bländande bra som han brukar. Jag tycker fortfarande att Åman har förtjänat sin plats i landslagskassen efter denna säsongen. AIK har bra backar men om man jämför med Storvreta som har Samuelsson, Berggren, Sundstedt och Jacobsson så har Klintsten ett lättare jobb i kassen än vad Åman har.
 
Släng iväg ett mail på innebandygbg@gmail.com om ni får nys om minsta rykte!
Det går även bra att kommentera i kommentarsfältet till höger.
 
Jag ska försöka lägga in några inlägg även under GBG Cup och göra en analys av gruppspelet och av de matcher jag hinner se men förvänta er ingenting! Ambitionen finns dock.
 
// Spånmark


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela