INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Fortsatta rykten på marknaden!

Publicerad 2014-07-30 21:52:00 i Allmänt,

Ni som tipsar bidrar till en blogg med kontinuerlig uppföljning!
Seså, in och tipsa i fältet till höger eller ännu bättre: maila mig på innebandygbg@gmail.com!
 
Mölndals IBF har hållit låg profil sånär som på presentationen av Gabrielsson men nu har jag hört ett rykte om ytterligare ett tyngre nyförvärv!
Zacharias Carlsson senast som spelare och sedan tränare i Lindås ska tydligen damma av klubban och hoppas på att han inte skadar sig igen. Då Mölndal under förra säsongen vann varje match så kommer Zacke till ett segertåg som inte liknar någonting annat i regionen!
Mölndal blir helt plötsligt ett lag att räkna med kommande säsong.
 
Pixbos Linus Andersson kommer på grund att bristande förtroende kommer flytta ner till Schweiz och spela proffsinnebandy i Tigers Lagnau! Hoppas han kommer återvända till Sverige med nytt självförtroende och vilja att fortsätta spela i världens bästa liga om ett eller ett par år.
 
Om David Siitonen var ett bra nyförvärv från lägre divisioner så jagar Lindome en ännu bättre spelare vid namn Patrik Svensson som förra säsongen spelade i Varla och dessförinnan i Åsa och div 4 där han gjorde ca: 4 mål per match för två säsonger sedan. Enligt flera källor så är det inte särskilt troligt att Patrik väljer Lindome framför Varla men det är nyförvärv likt dessa som kommer göra att Lindome håller sig kvar i 2:an, om inte så kommer de åka ur lika illa som Ale gjorde förra säsongen.
 
Enligt en tipsare så har nästan alla "bra" spelare lämnat Marstrand och kvar kommer bara juniorer vara och representera Marstrand som ändå har många år på nacken som "elitförening".
Tydligen så kommer finnarna antingen sluta spela eller flytta till andra lag, Österman är borta och Laxman gick ju till Stenungsund. Kungälv är ett bättre alternativ för spelare runtomkring Kungälv och jag väntar bara på att Linus Kamperin kommer följa strömmen och skriva på för Kungälv. 
 
// Spånmark


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela