INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Hur svårt är det att tippa?

Publicerad 2015-03-17 11:20:50 i Allmänt,

Det är fantastiskt synd att serien slutar samtidigt som jag prickar in min första "alla rätt"-rad. Tänkte summera helgens matcher lite snabbt, samtidigt som Skrällfors sitter med ett göttigt inlägg om rykten kring div1 och Allsvenskan som kommer postas imon bitti kl. 05.50 cirka, lagom till morgonkaffet.
 
Börjar med helgens behållning. Årets, kanske världshistoriens, snyggaste mål, signerat Christian Rist:
LÄNK
Alla har väl sett målet vid det här laget, men för er som inte sett det i BRA KVALITE så klicka på länken ovan!
Ingemar Stenmark sa en gång att "ju mer man tränar, desto mer tur har man". Och det är ett citat som man ABSOLUT kan härleda till det här målet. Rist har såklart varit zorro-guru i många år, och tränat på frislags- och powerplayvarianter, men en sån här situation där bara bollen dyker upp kan man knappast öva in, och dessutom med markering slänga upp den bakom ryggen i bortre krysset, det är den OPTIMALA blandningen av skicklighet och tur. 
För övrigt en match som visades gratis på youtube, något vi hoppas få se mer av i Göteborgsinnebandyn. 
Jag tippade seger för Mölndal, och även om det satt långt inne så slutade det så. Med tanke på Rists sjuhelvetes mål så hamnar ett annat härligt mål i skuggan. Nämligen Carl Gabrielssons 3-3mål där han i en två-mot-etta beslutar sig för att bomba ett slagskott i 190km/h vid nedre stolproten. Även det vill vi se mer av i Göteborgsinnebandyn. 6-5 i slutresultat och nu väntar ett spännande kval där första matchen spelas den 28 mars i Aktiviteten.
 
Stenungsund gjorde sin vana trogen och slog Partille i den fantastiska Partillebohallen. En hall som alla innebandyspelare suktar efter att få spela i. (läs sarkastiskt). Om vi lyckas upprätthålla bloggen över hela nästa säsong så finns det chans att Stenungsund går obesegrade genom hela div2.  Hoppas bara man får behålla Phlip Vrakking och Andreas Olsson. (Kommer ni kunna läsa mer om i Skrällfors inlägg senare)
 
Zenith gjorde precis som jag sa, och vann med några bollar. Om bara Björn Lindquist hade satt två till av sina lägen så hade han klättrat två placeringar till. Jaja, en hedrande 8e plats i poängligan för Björn och den gröna maskinen får ladda om i div2 nästa säsong. Får man behålla det lag man har kommer man garanterat vara topp2.
 
Guldheden hade käkat raketbränsle och tog ledningen med 6-1 i första perioden. Ryktas att Hofgren hade läst bloggen och dagen till ära tagit på sig snabbskorna. Detta ledde såklart till en betryggande ledning och ett äkta hattrick från Hofgren. Det krävs ingen raketforskare för att lista ut att det lär ha kastats ett gäng taktiktavlor i Backadalens omkl.rum. Så Ryberg ska ha skruvat på sitt gamla Ace-blad och tagit tag i taktpinnen. Vinst med 9-8 för Backadalen.
 
Det här var tyvärr omgång 22 i de flesta serierna och därför kommer det bli sparsamt med tips framöver. Så nu blir det silly season och Skatås för hela slanten. Vi ses där!
 
/Sågstedt 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-03-17 13:24:19

Philip Vrakking har kontakt med b.la IBF Göteborg och Andreas Olsson lär vara het på marknaden han med. Antagligen även Christian Nyberg.
Tufft för 89:ers speciellt om de tappar Vrakking, vilket de lär göra.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela