INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Helgtipset 2.0

Publicerad 2015-03-13 16:18:00 i Allmänt,

Mitt tipp har ju inte rosat marknaden om man ska vara helt ärlig. Nu är det sista helgen med full omgång så jag har verkligen lagt ner själ och hjärta på att få en så säker rad som möjligt. Vi börjar med helgens TV-match såklart:
 
Mölndal - Billingsfors (Div2)
1. 2.40
X. 2.80
2. 2.70
Behövs inga superlativ för att haussa den här matchen. För andra året i rad har förbundet lyckats lägga den absolut avgörande kvalspelsmatchen som omgång 22. Den här matchen har spelare som besitter både finess, kraft och lurighet. Sällylä vs. Ekström (finess). Gabrielsson vs. Johansson (kraft). Almroth vs. Hedström (lurighet). Bäddat för succé. Hoppas Koppen har bryggt några kannor kaffe och köpt nån extra vetelängd. För ikväll blir det folkfest! Etta!
 
Partille - Stenungsund (Div1)
1. 2.00
X. 3.00
2. 6.00
Stenungsunds Messias tippar såklart tvåa! Kommentarer överflödiga. Om jag måste nämna nåt så har vi ju två "Matchen i matchen". Dels mellan de två Östholm-efterliknande; Niklas Jönsson vs. Andreas Olsson. Samt mellan Div1s Filip Kjellson i Kristoffer Bohlin vs. Philip Vrakking. 
 
Zenith - Östra (Div1)
1. 4.00
X. 3.20
2. 1.80
"Betydelselös" match. Om inte Zenith gör över 17 mål vill säga.. Jens Larsson & co vill avsluta snyggt och kommer vinna det här med ett par bollar. Kan vara så att Björn Lindquist går för topp5 i poängligan och därför låter nätmaskorna tugga boll ordentligt.
 
Åstorp/Kvidinge - Lindås (AS)
1. 3.90
X.3.70
2. 1.60
Åstorp är så jädra fastkilande i mitten man kan bli. Lindås dock, de går för andraplatsen såklart, för att slippa Karlstad i första kvalmatchen. Med ett så karaktärsfullt lag har man infriat svenska folkets förväntningar och levererat mest mål i hela Allsvenskan. Troligtvis vill herrarna Lennartsson, Reichenberg och Jansson öka på skörden och tvåan känns given.
 
Guldheden - Backadalen (Div2)
1. 7.00
X. 4.00
2. 1.20
En på pappret ganska självskriven historia. Backadalen kommer raka in sin 19e seger för i år och Ryberg kommer lyfta poängliga-bucklan med en sådan stolthet och ära som man bara ser på film. Även här har vi några "matchen-i-matchen". Den självklara mellan de två snipersarna (plural av sniper) Bengtsson vs. Emil Anderberg. Traktorn vs. Ehrendahl tävlar ju om "Matchens Cannavaro" och sen har vi såklart "löpduellen" mellan Rieden vs. Hofgren. 
 
Blir bara 5 matcher på tippet denna veckan. Om ni saknar någon match så skriv i kommentarsfältet så finns det möjlighet att det kommer en analys under helgen. 
SKRIV OCKSÅ om ni har några goa Silly-rykten! Vi har fått in ett helt gäng på både mejlen. Vi måste bara kontrollera sanningshalten innan vi publicerar. Hej så länge!
 

Kommentarer

Postat av: Emil Anderberg

Publicerad 2015-03-13 16:47:51

Hahahaha, Benke har ju en äkta sniperbanan jämfört med mig! Hur kan jag ens tävla mot någon som inte har bytt klubba sen -95? Sånna killar har självförtroende likt ingen annan!

Om inte Trålarn knäcker Solo-Raidens självförtroende med trash-talk så kommer nog löpduellen bli ganska ensidig... :P

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-03-14 10:23:38

Billingsfors m3 a mot Mölndal, vad hände där?

Postat av: Tobbe

Publicerad 2015-03-14 11:20:37

Ingen m3a. Den som rapporterade hade nog redan börjat smutta på de hembrända.

Postat av:

Publicerad 2015-03-14 12:33:26

Bröderna A till Mölndal vid avancemang till 1an

Postat av: ...

Publicerad 2015-03-15 16:36:56

Ett smaskigt inlägg ikväll hade vart gött :)

Svar: Det kommer ett väldigt lukrativt inlägg imorgon som alla får suga på tills dess!
innebandygbg.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela