INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Sågstedts drömövergångar

Publicerad 2015-04-04 06:12:39 i Allmänt,

Det finns ett visst samband mellan inläggets titel och innehåll. Det många av er gör nu är att drömma, istället sitter jag här, slötittandes på de senaste Walking-dead-episoderna och fantiserar om potentiella övergångar till nästa säsong. 
Såklart; Vrakking klar för PIBS, vilken bomb! 
Han kommer trots sin ringa ålder att höja medelåldern i en relativ ung trupp. Vrakking kan vara precis det Partille behöver, en fartfylld spelare som inte är rädd för att sätta dit bollen. Kanske får han bilda kedja med Bohlin d.ä och Olle Sergård? En salig blandning av finess, urkraft och distinktion.
 
Dessa tankar är just vad detta inlägget kommer handla om; VILKEN SPELARE SKULLE DU VILJA SE IHOP MED NÅGON ANNAN? OCH VARFÖR?
 
Backpar 1:
Fredrik Persson, Zenith & Jesper Stolt-Hermansson, Marstrand
Jesper är med sin spelstil en av de skickligaste backarna i årets upplaga av div2. Otroligt bollskicklig och bra spelsinne. Hade tillsammans med Persson kunnat utgöra ett fruktat backpar då Jesper hade haft en sniper utav dess like bredvid sig. 
 
Kedja 1:
Anton Rieden, Backadalen & Tobias Almroth, Mölndal & Linus Svahn, Pixbo
Tänker här en 2-2-1 med Almroth som topp. Kan vara jobbigt med två leftare på mitten men Rieden är en van innebandyknegare och kan spela överallt, även till vänster. En kedja med mycket båg från Svahn som kan släppa ut på Almroth som sätter allt han rör vid.
 
Backpar 2:
Charlie Sandersson, Lindås & Fabian Österman, Kungälv
Två otroliga hot framåt. Klarläggas ska att det skiljer två divisioner mellan dessa herrar. Men en uppflyttning från Österman är inte alls orimlig då han i långa stunder skött offensiv helt på egen hand i årets Kungälv. Nog för att detta radarpar hade haft en otroligt offensiv framtoning och troligtvis en hel drös med minusmål på kontot, men det hade garanterat varit Göteborgs mest sevärda backpar
 
Kedja 2: 
Erik Nordgren, Öckerö & Viktor Bood, Floda & Alexander Johansson, Alingsås
En riktig arbetarkedja, 3 snabba spelare som orkar mycket. Med en fullplanspressande 2-1-2a där Bood centrar så hade vilket div1-backpar som helst fått se skräcken i vitögat. Dessutom är både Nordgren och Johansson duktiga avslutare och de hade matats av lägen från kontringssnabbe Bood.
 
Jag hade kunnat hålla på i flera timmar till, men jag vet att min kollega Skrällfors har en del tankar kring matchande femmor. Så det kommer nog fler liknande inlägg. Fyll gärna på i kommentarsfältet om det finns spelare som ni tror hade passat lite extra bra ihop, med tanke på spelstil och kemi.
 
Godmorgon!
/Sågstedt
 

Kommentarer

Postat av: Floorball

Publicerad 2015-04-04 13:27:25

Vart är alla sillyinlägg ? Johan fredberg klar för zenith, Mattias Larsson klar för Marstrand mm. Finns massa att skriva om

Svar: Hold on Floorball! Skrällfors som är sillychef är på en mental semester och återkommer snarast!
innebandygbg.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-07 09:52:49

Mycket som händer nu i dom flesta klubbarna... Hade vart gött med ett mustigt inlägg..

Postat av: Läsare

Publicerad 2015-04-07 16:07:52

Underbart att det finns iaf en blogg i Göteborgsområdet och att den ständigt uppdateras med nya inlägg! Håller med föregående skrivare, vore trevligt med lite tisdagsläsning!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela