INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Nya händelser i väst!

Publicerad 2014-05-29 19:09:02 i Allmänt,


Sluta inte tipsa bara för att det är sol ute!
Skicka till innebandygbg@gmail.com eller via kommentarsfältet till höger!
 
 
Zenith har tagit upp 3 spelare från juniorsektionen som ska bredda truppen i 1:an. Bra drag tycker jag, framförallt att flytta upp Andreas Jillgart. Trots sin ringa ålder är han redan ganska komplett som innebandyspelare, det enda han saknar är rutin och det är en bit kvar men när dessa bitar faller på plats så kommer han vara ett lovligt vilt för många andra klubbar.
 
Lindås fortsätter att värva och senast presenterades ytterligare en back vid namn Mattias Axelsson som närmast kommer från seriekonkurrenten Fagerhult. Axelsson är enligt källor en stor och stark back som sällan gör misstag och ofta levererar "hockey-assisten" dvs. passningen som går till spelaren som assisterar till målet. Han har varit en viktig kugge i Fagerhults lagbygge och kommer vara minst lika viktig i Lindås.
En tipsare undrade hur det skulle gå om Kalle Brännberg som jobbar på Zone skulle börja spela i Lindås i och med att Salming sponsrar Lindås. Det verkar som att kontakten med Brännberg fortfarande hålls varm så det måste finnas någon slags lösning på det hela... Jag tror att problemet är relativt lätt att lösa; vill man knyta till sig Brännberg så lirar han med Zone, Salming får göra ett undantag i detta fallet.
 
Omtalade Isak Net från Partille förlänger sitt kontrakt med två säsonger. Det spekulerades att både Backadalen, Zenith och IBF Göteborg var intresserade av forwarden men det verkar som att Net vill vara en del i nysatsande Partille. Jag tror att Isak har gjort rätt val, det kommer inte ta lång tid innan han tar nästa steg i sin utveckling och redan nu tycker jag att han är mer eller mindre given i startuppställningen i Partille.
Det känns som att Partille är långt ifrån färdiga med sina värvningar i och med att de har ringt runt till halva innebandygöteborg och raggat spelare till höger och vänster. Har Partille någon plan med sina värvningar eller vill dom bara släcka bränderna efter klubben gick miste om Ryberg, Horseng, Nilsson osv?
 
Stenungsund värvar från Herrestad i Div. 3. Två stycken unga talanger som gjorde ca: 45 poäng vardera och det är verkligen inte särskilt dåligt med tanke på deras låga ålder. Lite tveksam om dom kommer få speltid i år vilket sportchefen verkar tro men att bredda truppen och stärka 89:ers inför framtiden råder det inga tvivel om!
 
Det har diskuterats i kommentarsfältet om att Eken inte har någonting att hämta i 2:an utan Kim... Jag tror att så länge Jim och Reine stannar så kommer Eken kunna hålla sig kvar i 2:an. Däremot tycker jag att det är synd att en så framstående spelare som Jim ska harva i 2:an resten av sitt liv, det tycker jag är lite slöseri med talang, men det är ju inte jag som bestämmer här heller tyvärr...
 
 
// Spånmark

Kommentarer

Postat av: M

Publicerad 2014-05-30 09:00:35

Brännberg till Lindås kommer aldrig ske tyvärr... det har inte ens vart en diskussion om det, då han inte har intresset att spela innebandy

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela