INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Efter Finalen

Publicerad 2014-04-16 23:43:00 i Allmänt,

Falun stod som vinnare föga förvånande och Galante avgör, föga förvånande.
Att Falun leder med 4-1 och tappar ledningen till 4-5 är ju ingen höjdare men den vändningen måste man ändå tacka domaren för som visar ut Emil Johansson för det löjligaste slaget i världshistorien. Det kan vara löjligare än Stenbergs "knockout" på Kim Nilsson i semin eller Gilleks "bakåtstraff" i kvarten.
Storvreta kom tillbaka i matchen mycket tack vare Holtz som hade mord i blicken. Man kunde nästan tro att han skulle mörda någon när han ger Staffan Jacobsson en vänsterkrok på njuren efter sitt 3-4-mål. Det kunde ha slutat illa för åldermannen...

Enström är bländande som vanligt men vid detta laget är man van att han alltid glänser att man satt i soffan och tänkte "sååå jävla bra är han ju inte", fast det är han ju. En balans kombinerat med styrka utan dess like och ger sina medspelare oförtjänt mycket yta att vara kreativa på.
Emil Johansson förtjänar verkligen allt beröm han kan få. Han kanske inte är SSL's mest prominente försvarare men han har ett spelsinne som få och jag förstår att Vaara lobbade för att han är uttagen i landslagstruppen.
Fantastiskt kul för Casper Backby att få göra mål i en SSL-final. Måste vara hur stort som helst. Jag tror inte snorungen fattar än vad han har ställt till med och vilka förväntningar han har satt på sig själv.
 
Kohonen är nöjd med att komma tvåa, konstigt att den vinnarskallen är så pass ödmjuk efter årets mest krävande uppladdning och urladdning. Holtz var ju rasande och fullständigt modfälld enligt TV-bilderna.
Klintsten var helt fenomenal i hela slutspelet och det är mycket hans förtjänst att Storvreta vann mot Mullsjö tillslut. Hoppas han blir förstamålvakt i landslaget för Åman. Åman är alldeles för ojämn för att backarna ska kunna lita på honom i jämförelse med Klintsten.
 
Jag måste ändå backa på mitt påstående om att Storvreta spelar Sveriges tråkigaste innebandy. I finalen bjöd Storvreta verkligen upp till match efter första perioden och med Joakim Olsson och Fredrik Holtz i spetsen så var det många oroliga sekvenser för Falun-fansen.
 
Roligt att se på innebandymagazinets klipp att Rudd fick komma in i omklädningsrummet och fira litegrann med Falun. Jävligt olyckligt det där med Rudd. Killen vill bara lira innebandy och så kommer Brottman, mannen men världens likgiltigaste ansiktsuttryck och portar Rudd från truppen. Nu vann ju Falun SM-guld så det finns inget att klaga på men jag tror ändå att Rudd hade haft en positiv effekt på laget oavsett om han var klar för Storvreta eller inte. Finalen hade i och för sig blivit jävligt känslig men det hade varit roligt att följa media om den situationen hade uppstått.
 
1:a Maj närmar sig och många kontrakt börjar löpa ut. Det händer mycket saker ute i föreningarna både gällande tränare och nyförvärv. Som många förstår ligger en stor del av vårt intresse i division 2 men också 3:an, 1:an, Allsvenskan och SSL. Alla tips om förändringar i föreningarna är välkomna! Maila in eller skriv i kommentarsfältet till höger. Nu blir det sängen. Godnatt innebandyGöteborg!

// Spånmark

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela