INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Sågstedt ger er vecka 8s lången!

Publicerad 2015-02-18 22:11:44 i Allmänt,

Hej hopp!
 
Jag har hittat lite goa och spelvärda odds som jag tänkte dela med mig av inför helgen.
 
Backadalen - Öckerö (Div2)
1. 1,04
X. 5,20
2. 60,00
Öckerö hemma känns inte som en helt omöjlig uppgift för hisingslaget som här även i teorin kan spika seriesegern. Ettan här känns given för att pilla upp oddset en smula. Vi som vill träffa division2-hjältarna efter matchen kommer troligtvis kunna hitta dem på stan för att fira. På Excet om Bortas och Kronaas får välja. På Glow om Ryberg och Mickelson väljer.
 
Zenith - Pixbo (Div1)
1. 2,30
X. 3,10
2. 2,40
En klassisk helgardering hade behövts här, men reglerna är tydliga, man får bara välja ett streck, och då blir det ettan på Zenith. Att de under en 4-veckors period (kan vara ännu längre?) har haft nån form av kostbevakning har gjort Björn Lindquist och Alex Sandberg snabbare än någonsin. En sexpoängsmatch där Zeniths gubbhylla ångar fram sitt lag till segern.
 
Alingsås - Stenungsund (Div1)
1. 1,40
X. 3,10
2. 6,00
Jag vet, Stenungsund har känts uddlösa. Men säkra källor uppger att Linus Kamperin har kritat på för ytterligare spel i 89ers och hela 15 andra spelare är redan klara för nästa säsong. I teorin finns fortfarande chansen att vända på steken och klara sig kvar. Det verkar vara god harmoni i truppen och därför känns 6,00 alltför lockande för att se förbi. Tvåa!
 
Billingsfors - Guldheden (Div2)
1. 1,95
X. 3,50
2. 2,90
Veckans happening i Billingsfors. SÄSONGENS happening i Guldheden. En gemytlig bussresa till en fjärran ort med allt annat än vatten i bagaget. En match som kan vara helt avgörande för vilka som får kvala upp till ettan. För mig känns det orimligt att Guldheden skulle förlora det här. Man är FÖR bra. Redaktionen har arbetat hårt för att nå Hofgren för en kommentar:
-"Innebandy är kul, bussresor är kul, Benke är också kul. Det här blir kul!", säger Hofgren. Tvåa!
 
Där har ni en fyrling som ger er cirka 42 gånger pengarna. Ha en trevlig innebandyhelg. Ses i sarghörnet!
 
/Sågstedt
 

Kommentarer

Postat av: Ingo

Publicerad 2015-02-20 23:41:09

Jodå, nog kommer Backadalsgrabbarna vara på sta´n ikväll....

Svar: Vi på redaktionen gratulerar till seriesegern. Men tro inte att vi bara håller span på er ute på planen. Nästa vecka kommer ett djupgående inlägg om vad som egentligen händer ute på stan.
innebandygbg.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela