INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Helgspecial!

Publicerad 2014-05-11 18:34:00 i Allmänt,

Först och främst vill jag tacka alla tipsare som underlättar skrivandet! :)
 
Vill man vara en del i denna bejublade skara så kan man kommentera i fältet till höger eller slänga iväg ett mail till innebandygbg@gmail.com.
 
I Backadalen är det stor aktivitet både på transfermarknaden, många tips kommer från Backadalssupporters och det tackar jag för! :)
 
Ryberg försöker locka till sig Berntsson från Lerum, Berntsson är för ung för att sluta och vad passar då inte bättre än att trappa ner i Div. 2 med världens bästa Ryberg? Att Backadalen redan har en vansinnigt potent offensiv gör ju inte det hela mycket sämre.
 
Sportchef Filip Eriksson var i blåsväder här på bloggen för ett tag sedan och det verkar inte ha lugnat ner sig tillräckligt så enligt en tipsare så har han fått sparken från ledningen och har inte längre några åtaganden i föreningen. Han har istället blivit tränare i Göteborg City IBK, en klubb som även Backadalens trotjänare Pontus Carlsson ryktas bort till.
 
En som kommenterade backsituationen i Lerum tyckte att det var orättvist att jag inte nämnde Simon Bjerthin bland de bästa backarna. Jag kanske skulle varit lite tydligare i inlägget och förklarat att jag pratade i huvudsak om de offensiva backarna. Bromé, Dahl och Pajnert som är mer offensiva än Elfsberg och Bjerthin, därav gallringen. Elfsberg tycker jag dock gör sig bättre som forward. Ledde inte han poängligan i hela serien efter 5-6 matcher?
 
Mer från Lerum! Mattias Lundberg från IBF Göteborg verkar bli lockad av den nyblivna Allsvenskanklubben då han inte har fått fullständigt förtroende i IBF. Lundberg är bra och har fått spela en del men jag tror att han är sugen på att ha en mer avgörande roll i en klubb på samma nivå. Lundberg är ändå född -85 så han har fått sin beskärda del av rutin.
 
Pixbo är och rycker i defensive backen David Fredriksson från IBF Göteborg. Fredriksson har varit given i det Allsvenska laget och en riktig backklippa och när Pixbo knackar på dörren så blir säkert vem som helst intresserad. Utom möjligtvis Axel Persson i Lindås som envetet stannar trots en stagnering i utvecklingen de senaste två åren.
 
Andreas "Anden" Olsson verkar fortfarande inte vara helt klar för Kungälv då Stenungsund är och rycker i backklippan. Innan jag visste att Laxman var klar för 89:ers så hade jag inte trott att Olsson skulle vara intresserad men nu är det större sannolikhet att vi får se ett klubbyte igen...
 
Äntligen händer det någonting i Alingsås förutom presentationen av de nya tränarna!
Ryktet om att Landvetters Alexander Johansson skulle gå över till Alingsås slog visst in! Alexander är en skicklig forward som skapar mycket chanser åt sig själv. Han bränner många av chanserna i och för sig men en väldigt snabb och kvick spelare. Jag tror han kan utvecklas i Alingsås. Var detta backup-planen då de inte lyckades locka över Anderberg? Jag tror dock att det kan visa sig att Johansson är en bättre värvning än Anderberg, men man vet aldrig.

Alingsås har en fågel som emblem, är det en stork, trana, gås eller vad är det för någonting?
 
// Spånmark

Kommentarer

Postat av: Svedman

Publicerad 2014-05-11 21:59:10

Vill man vara med i en skara påse nötter som skriver påhittade rykten så lägg ett meddelande till höger....

Vill man dock veta saker som stämmer ang. Backadalen så gör man det säkrast genom att surfa in på hemsidan www.backadalen.nu

/Svedman

Svar: Hej igen Svedman!

Om det är någonting som inte stämmer så vill jag gärna få reda på det. De flesta tipsen slår in men vissa tips är säkert rent påhittade av någon tipsare men då jag inte känner till alla klubbar och spelare så väljer jag att publicera tipsen och ryktena och så får var och en bedöma om ryktet är sant eller inte. Är det inte sant så är man välkommen att dementera alla rykten man vet är falska!

// Spånmark
innebandygbg.blogg.se

Postat av: Hans-Göran

Publicerad 2014-05-11 23:03:02

Christian Reichenberg är klar för Vågorna!

Postat av: Wääängs

Publicerad 2014-05-12 08:49:31

Tack Alingsås för att ni tog Alex..

Finns en anledning att han spelat i 4 klubbar på 2 säsonger...

Postat av: Innebandyintresserad

Publicerad 2014-05-12 11:56:15

Kan du vara vänlig att förklara den anledningen Wääängs? Vad vi vet så fick han inte chansen i Partille. Gick sedan självmant över till Pixbo för att få speltid vilket han fick, men efter säsongen kände han att han ville hjälpa "Wings" att gå upp. Sen satt det väldigt långt inne att han ville lämna Wings inför kommande säsong.. Sen vad du har för personligt tycke är ju en annan fråga kanske?

Postat av: Gurun

Publicerad 2014-05-12 17:04:05

Kim C klar för Floda från Eken

Postat av: peter

Publicerad 2014-05-12 19:44:37

Nu händer det grejer på Lindås hemsida!

Postat av: Filip Eriksson

Publicerad 2014-05-12 20:09:42

Jag kan direkt dementera dessa rykten om att jag lämnat Backadalen. Har ni några frågor att ställa går det jättebra att kontakta mig för information.

Med vänlig hälsning

Filip Eriksson
Sportchef
IBF Backadalen
filip.eriksson9@hotmail.com

Postat av: 8

Publicerad 2014-05-12 23:21:36

Göteborg City tycks ha ny tränare klar men han heter inte Filip:

http://www.laget.se/GBGCITY/News/3533699/Ny-tranare-klar-Fix-atervander!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela