INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Allsvenskan, Div. 1, Div. 2.

Publicerad 2014-05-07 10:19:59 i Allmänt,

Zenith-bataljen börjar få en upplösning! PIBS går ut med att Charlie Sköld lämnar Partille för Zenith, nu är det ingen nyhet för någon som följer bloggen. Det man kan säga om Sköld är att han kommer troligtvis ge Zenith en ny "mognare" dimension i sitt spel som kommer göra att Zenith klarar sig bättre i div 1.
 
Trollkarlarna presenterar även att Ryberg lämnar föreningen för Backadalen och det visste vi redan.
 
Unge kapten Rieden stannar i Backadalen enligt Backadalens hemsida trots intresse från Lindås och Partille. Jag misstänker att både Rieden, Anderberg och Kronaas vill ge det ett år till och försöka gå upp i 1:an, med Mickelsson och Ryberg som tillskott så har man en ännu bättre chans på att ta steget upp. Dessutom är nog inte Backadalen klara med sina nyförvärv...
 
Kungälv är ryktenas förening och verkar ha värvat friskt men hemsidan uppdateras väldigt dåligt och om man vill vara en attraktiv förening både ur sponsorsynpunkt och ur värvningssynpunkt så borde Uffe och gänget lägga lite mer krut på webben annars stannar Kungälv i 2:an för alltid.
 
Det är bekräftat att Kristensson lämnar Stenungsund och det verkar också som att gamle Pixbobekante Joel Rauswall ska lämna 89:ers! Jag misstänker att båda kommer gå till antingen Marstrand eller Kungälv. Förhoppningsvis går båda till Kungälv och ger laget chansen att tampas om direktplatsen upp till 1:an.
Hur grymt hade det inte varit om Rauswall går ner i 2:an och spelar?
 
För övrigt så ber jag om ursäkt att jag tipsade om Öckerös gala som jag trodde var efter denna säsongen, tydligen så var den efter förra säsongen och det kanske säger mer om hur ofta Öckerö uppdaterar sin hemsida än hur nogrann jag är med att kontollera datumen.
 
För er som inte har sett serieindelningarna så kommer de nedan:
 
Serieindelning Division 1 Västra Götaland:
 
Borås IBF 
Floda IBK 
Husqvarna IK 
IBK Alingsås 
IBK Lidköping 
IK Zenith 
Partille IBS 
Pixbo Wallenstam IBF 
Stenungsunds IBK 
Sävsjö IBK 
Tranemo IBK 
Östra SK Jönköping
 
Serieindelning Allsvenskan Södra:
 
Fagerhult Habo IBK
FBC Kalmarsund
FBC Lerum
IBF Göteborg
IBF Örebro
Jönköpings IK
Karlstad IBF
Lindås IBK
Malmö FBC
Skoghalls IBK
Åby IBK
Åstorp Kvidinge IBS
 
Slutligen vill jag bara säga att vissa föreningar är så RUTTET dåliga på att uppdatera sina hemsidor! Hur kan man förvänta sig att få nyförvärv om det inte händer någonting på flera år? Lägg upp nyförvärv, nya tränare, information om försäsong eller vad som helst! Det gör att spelare och ledare blir intresserade av er förening och kanske betalar inträde för att se era matcher!
 
De klubbar jag vill rikta kritiken ovan till är: SKIBK, Marstrands IBK, IK Zenith, Floda IBK, Eken IBK, Öckerö IBK, Frölunda IBK, IBF Göteborg, IBK Alingsås, Guldhedens IK, Landvetter IBK, Mölndals IBF, Lindome IBK.
 
Vissa av dessa klubbar uppdaterar sin sida men det är mest om årsmöten, vilka som lämnar klubben eller klubbdagar eller reklam för deras sponsorer. Skärpning!
 
Kommentera till höger eller maila på innebandygbg@gmail.com!
 
// Spånmark

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela