INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Några träningsmatcher har spelats!

Publicerad 2014-08-22 21:17:17 i Allmänt,

Jag vill börja med att lugna nerverna på diverse läsare och bekräfta att bloggen inte håller på att dö ut.
Det har varit väldigt mycket att göra vid sidan om skrivandet och därför så lyser uppdateringarna med sin frånvaro men nu när serien börjar närma sig så händer det mer och mer ute i hallarna och det finns plötsligt lite nya saker att skriva om.
 
Vi börjar i norr där Stenungsund har spelat mot Vänersborg som spelar i 2:an men som nyligen har värvat in poängmakaren Andreas "Ante" Johansson som förra säsongen spelade för Lidköping och vann imponerande poängligan på 71 poäng på 22 matcher.
Det verkar ha varit en väldigt sevärd match där Vänersborg inledde kalaset med att leda med 4 baljor och ju längre matchen led, ju närmare kom 89:ers som tillslut lyckades avgöra i sudden.
Kul att se att Andreas Olsson som spelade med Kungälv i GBG Cup svarade för ett mål och även att Mattias Larsson bidrog med sin spelskicklighet. Mer info om matchen finns HÄR.
Undra om Kamperin fick någon speltid? Stannar Kristensson?
Frågorna är många, är det någon Stenungsundare som har lite inside info att dela med sig av?
 
Alingsås har spelat två matcher där den första gick mot Falköping som huserar i 2:an och samma serie som Vänersborg. Intresseklubben kan vittna om att Pixbos målkung har en namne och en nästan lika god målskytt i Patrik Malmström i Falköping som inte gjorde mindre än 76 poäng förra säsongen, 6 poäng fler än sin namne...
Matchen då, den verkar ha gått Alingsås väg hela matchen eftersom slutsiffrorna skrevs till 12-6. Både Lerumsonen Emil Gillmor och nyförvärvet från Landvetter, Alexander Johansson stod för fina 5 poäng var! Teknikern Kevin Keijsner trocklade in 3 baljor för sitt Alingsås också. Mer info om matchen finns HÄR.
 
Nästa match som gick vägen för Alingsås var matchen mot Alexander Johanssons förra klubb, Landvetter.
Alingsås gick ifrån tidigt med en ledning om 1-4 och behöll ledningen in i slutet trots att Landvetter knackade på reduceringsdörren flera gånger men nådde aldrig upp till en kvittering och resultatet skrev till 3-4.
Kul att se att Johansson fick bidra med 2 kassar mot sitt förra lag och även roligt att se att Landvetter verkar bli ett lag att räkna med kommande säsong! Mer info om matchen finns HÄR.
 
Segertåget Zenith har spelat både mot Lindås och Partille där de fick med sig en förlust och en vinst och denna gången stod Sandared för motståndet. Sandared spelar i samma serie som tidigare nämnda Falköping och Vänersborg. Matchen verkar ha varit en väldigt tight match med väldigt få skott, skottstatistiken slutade 11-10 till hemmalagets favör. Hemmalaget gick också segrande ur striden med 3-2, roligt att se att Alesonen Mattias Ögren fick hänga sin första balja i den gröna tröjan. Mer info om matchen, kortfattat refererat av legenden Johan Selindh, finner ni HÄR.
 
Det har varit turnering nere i Prag som alla vet och Pixbo gick som tåget där nere och lyckades norpa åt sig en andraplats på herrsidan och en förstaplats på damsidan. Det får man väl ändå räkna som godkänt för en toppförening att vara bäst och näst bäst i turneringen? Herrarna gick obesegrade genom hela turneringen men fick möta sin överman i regerande svenska mästarna Falun med Enström och Galante Carlström i spetsen. Mer om detta finns HÄR.

Glöm inte att tipsa och ge mig inside information och även kommentarer om matcher som har spelats eller om ni har några åsikter om spelarövergångar eller liknande som ni gärna vill berätta om.
Det gör ni bäst i kommentarsfältet eller på innebandygbg@gmail.com.
 
// Spånmark

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela