INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Zenith VS Partille

Publicerad 2014-04-25 11:33:00 i Allmänt,

Zenith är nykomlingar i division 1 och vill hemskt gärna knyta till sig spetsspelare som går rätt in i laget. Hittills har de signat Ögren från Ale som kanske inte är någon jättevärvning men Ögren har stor potential att utvecklas så det kan komma att bli en bättre värvning än vad många tror. Däremot litar Ögren bara på sig själv när det gäller anfall, han har inget vidare spelsinne och missar mål oftare än vad han träffar, det positiva är väl att han skapar nästan alla sina lägen själv.
 
Sandberg från Partille är på väg tillbaka i Zenith och det var väl ingen jättebomb precis. Det verkar dock som att Charlie Sköld också har blivit uppvaktad av Zenith. Båda är under kontrakt och Partille vill ha mycket pengar för dessa spelare. Det blir problem för Zenith som inte har så djupa fickor.
Ryktena säger att värvningsförsöket av Sandberg och Sköld kan få motsatt effekt då Partille istället visar intresse för Lindqvist och Persson som båda tidigare har spelat i Partille i många år. PIBS har djupare fickor än Zenith och det enda som kan generera i att Zenith får behålla Lindqvist och Persson och samtidigt få över Sandberg och Sköld är om Zenith visar imponerande färdigheter i övertalningsförmåga och smicker.
 
Partille har dessutom förlängt med egna produkten Martin Söderberg. Martin är lång, har bra räckvidd, bra spelsinne och bra skott. Kanske inte den snabbaste backen jag har sett men det kompenserar han med sin långa räckvidd. En riktigt bra back som har utvecklats mycket de senaste 3 åren och nu när han är mer eller mindre given i A-laget så borde fler klubbar vara intresserade av honom efter denna säsongen.
Philip Blom som förra säsongen spelade i Pixbo IBF har återvänt till Partille och om han har utvecklats så som ynglingarna har gjort under denna säsongen i Pixbos div 1-lag så är det en riktigt bra värvning.
Partille rustar upp ordentligt för division 1 och om allt slår in och de dessutom får behålla Ryberg så finns det inga tvivel om att de går upp i Allsvenskan igen.
 
Om man bara går på ryktena och klubbarnas hemsidor så verkar det som att vissa föreningar står still:
Pixbo, Lindås, Landvetter, Lindome, Marstrand, Öckerö, Eken, Floda, Stenungsund, Frölunda och Guldheden.
 
Gott folk! Alla måste in och kommentera eller skicka mail!
Bloggen lever på sina rykten och om ingen skickar så dör bloggen!
innebandygbg@gmail.com eller kommentarsfältet till höger!
 
// Spånmark

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-04-25 14:37:37

Bra läsning som vanligt! Keep up the good work

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-04-25 19:27:41

Charlie har inte kontrakt och Ryberg kommer inte spela i Pibs utan Backadalen.

Postat av: Va, stämmer det?

Publicerad 2014-04-26 00:25:19

Ryberg till Backadalen?
Då får de ett riktigt slagkraftigt lag om man skall lyssna på ryktena för övrigt, vilket man kanske inte skall så här på silly season.
Kanske även Charlie Sköld hänger på till lejonen. kommer han inte därifrån från början

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela