INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Pantrar, Vågor och Stjärnor!

Publicerad 2014-05-09 12:20:04 i Allmänt,

Tipsare och allvetare hävdar att Dahl kommer till 100% fortsätta i Lerum. Då blir det tufft på baksidan för kvarvarande backar utom Pajnert och Bromé som är rätt givna.

Lindås vågor slår högt och presenterar ett fantastiskt nyförvärv i form av Joachim Glaerum från Pixbo. Det verkar som att Bernvid använder sitt kontaktnät slugt och lockar till sig sina gamla trotjänare. Glaerum är en skicklig tvåvägsspelare med mycket rutin från SSL och kommer bidra med mycket moget spel till det unga laget.

Dessutom vänder Joachim Mohlin tillbaka till Askim efter en säsong i Pixbo  och breddläger till U19. Mohlin är en ruskigt fysisk och stark spelare som kan spela både bakåt och framåt dock är han fortfarande lite orutinerad, inte så konstigt kanske.

Zenith presenterar Ögren från Ale helt klar på sin hemsida, bara 3-4 veckor efter det var klart här på bloggen. Sköld är också klar men det lär väl dyka upp lagom till midsommar.

// Spånmark

Kommentarer

Postat av: Bosse

Publicerad 2014-05-09 13:07:49

Bloggen är irriterad över att klubbarna inte offentliggör sina nyförvärv tillräckligt snabbt.

Nu är det ju dock så att innan man som förening lägger ut officiell information ska man först vara helt överens med spelare och moderklubb samt ha alla papper påskrivna. Att lägga ut nyheten på hemsidan innan detta är klart är respektlöst både mot spelaren och hans gamla klubb.

Rykten och nästan klara övergångar får vi alltså även fortsättningsvis läsa om i andra sammanhang som exempelvis i denna blogg.

Svar: Hej Bosse!
Klart man ska göra klart med alla parter men många gånger är nyförvärven helt klara men ingen har fått tummen ur och hunnit presentera vederbörande på hemsidan fastän allt är helt klart. Eller som vissa klubbar gör och presenterar alla nyförvärv ca: en vecka innan serien börjar. Alla sätt är bra utom dom dåliga.
// Spånmark
innebandygbg.blogg.se

Postat av: Jesus Kristus

Publicerad 2014-05-09 19:40:53

Hur många matcher har du sett FBC Lerum spela denna säsongen? Simon Bjerthin!?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela