INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Nya rykten i norr!

Publicerad 2014-05-15 23:07:47 i Allmänt,

Jag har tidigare vurmat för Kungälvs starka lag och att 89:ers kommer gå förlorande ur striden gällande kvalitativa spelare i norr men jag är inte så säker längre, mycket vatten har runnit under broarna sedan jag skrev om detta senast.
 
Korsbandsskadade Robin Löfström i Marstrand är rehabiliterad och kan numera spela innebandy verkar det som. Så pass att han verkar luta åt att gå till Stenungsund dit kusin Laxman har parkerat sin underskrift. Robin är en jävligt go gubbe som alltid har ett leende på läpparna och lägg därtill en rätt skaplig innebandyspelare.
 
Både Laxman och Löfström blev också uppringda av Alingsås men eftersom Laxman mer eller mindre redan var klar så har Löfström varit och tränat med Stenungsund och har även fått ett kontraktsförslag. Även Div. 3.-klubben Surte har varit på Löfström men det känns onekligen som att han kommer välja samma klubb som kusinen och jag tror personligen att Robin kommer göra väldigt bra ifrån sig. Han har många fina kvaliteter som man inte alltid får visa i Div. 2.
 
Omtalade Fabian Österman och Andreas Olsson verkar också vara intresserad av att gå till Stenungsund, särskilt när både Laxman och Löfström redan är där. Även Mattias Larsson verkar hänga på tåget och är mycket intresserad av att spela med 89:ers nästa säsong. Kimfors vill fortsätta med 89:ers och då tror jag även att Kristensson stannar...
 
Alltså hela ligan med Laxman, Löfström, Larsson, Österman, Olsson, Kimfors och Kristensson verkar husera i Stenungsund nästa år och det tror jag verkligen inte att Kungälv räknade med då föregående säsong gick så bra!
 
Forsätt sprida rykten och tipsa om nyheter ute i innebandygöteborg genom att skriva några rader i kommentarsfältet till höger eller maila på innebandygbg@gmail.com!
 

// Spånmark

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela