INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila [email protected]! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Nyheter och sågningar.

Publicerad 2014-06-14 22:11:00 i Allmänt,

Tipsen gapar med sin frånvaro så jag presenterar endast det senaste som har hänt i serierna i väst.
 
Vi börjar med Lindås som lite överraskande presenterar en ny tränare för U20-laget som också har varit en stor profil i Div 2. Jag pratar om Jesper Lundstedt från Guldheden som tidigare har varit väldigt flitig i att skriva krönikor och matchreferat. Eftersom ett Allsvenskt U20-lag antagligen har många träningar i veckan så är det inte alls säkert att Jesper kommer hinna spela i Guldheden denna säsong. Eller?
 
Landvetter med Aga i spetsen har värvat till sig Joakim Örneflo från IBF Göteborg! Detta är ett stort utropstecken då Örneflo är en poängspelare av hög kvalitet och han har snittat 1 poäng per match i allsvenskan och 7 poäng per match i div 6. Om Örneflo inte tar det för lugnt och börjar direkt med att visa sina sanna kvaliteter så har Landvetter återigen en god chans på att vinna serien i år.
 
Zenith presenterar att backen Simon Borbely förlänger sitt kontrakt. En stabil back med ett skapligt skott men jag vet inte om webmaster på Zeniths sida höjer upp sin högerfattade back lite väl mycket. Han är stark och tung javisst, men rätt slö, dåligt sikte på skottet och verkligen ingen "viktig kugge" i laget. Lord, Persson och Fabian Fihn kommer vara mycket viktigare i årets upplaga av Zenith än Borbely som inte riktigt håller i Div 1.
 
Pixbo presenterar Warbergs högerfattade målspruta Linus Henriksson på rävarnas hemsida. En riktigt bra värvning tycker jag då den ende högerforwarden i Pixbo som håller måttet är Malmström. Även om jag har kritiserat Malmström så är han ändå en av världens bästa forwards. Hans konkurrenter på samma position har under säsongen varit Victor Selindh och Sebastian Degeryd men ingen av dessa har riktigt de kvaliteter som krävs för att rankas som betydande forwards i SSL. Dessutom ryktas det att Degeryd är på väg bort från Pixbo.
 
För er som väntar på en sammanfattning av respektive lag i väst i varje serie så får ni vänta ett tag till då det är många nyförvärv som fortfarande presenteras och därför blir det dubbelt arbete att redan dra en slutsats och skriva en mindre krönika om varje lag.
 
// Spånmark

Kommentarer

Postat av: En som vet

Publicerad 2014-06-15 02:09:44

Till Herr Spånmark.
Du har iaf rätt i en sak... "du vet inte..."

Postat av: En som vet

Publicerad 2014-06-16 15:32:45

jag tycker också att Simon Borbely e kass

Postat av: Man of mayhem

Publicerad 2014-06-27 02:59:39

Här var det livat...

Finns det några uppgifter på om Simon Borbely fick en ny matchtröja och nya shorts när han skrev på?
Det gamla stället satt lite tajt...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela