INNEBANDY GÖTEBORG

För att tipsa om Silly Season-rykten; skriv i kommentarsfältet till höger eller maila innebandygbg@gmail.com! Detta är bloggen som behandlar allt ifrån aktuella innebandynyheter till Silly Season-rykten. Upptagningsområdet kommer till stor del handla om västregionen men också andra serier runtom i landet.

Kungälv Special!

Publicerad 2014-04-22 10:03:51 i Allmänt,

Andreas "Anden" Olsson är tillbaka i Kungälv efter utlåning till Stenungsund. I och med detta får Ted Berg (Guldheden) och Daniel Hansson (Öckerö) konkurrens om titeln "Supertvåans bästa back".
 
Fabian Österman ska tydligen provträna med Backadalen på onsdag och även träffa Kungälvs sportchef under veckan. Jag tror inte Fabian kommer välja Backadalen, det är för långt och om alla rykten slår in i Backadalen så kan det bli svårt för honom att ta en plats. Med det laget Kungälv håller på att bygga så vore det ett dumt beslut att stanna i Marstrand för Österman.
 
Seriens potentiellt bästa målvakt Joakim Laxman har beslutsångest och vet inte åt vilket väderstreck han ska styra kosan. Han har ju en del lag att välja på: Stenungsund, Kungälv, Marstrand. Inga lätta val men jag tror att han hade tagit Kungälv till en ny nivå nästa säsong om alla beryktade nyförvärv blir verklighet.
 
Mattias Larsson ryktades till Stenungsund men det verkar som att Mattias är hemmakär och stannar i sitt SKIBK. Och går inte Larsson så går inte Nordfors. Detta gör att Kungälv har ett riktigt bra lag till nästa säsong!
 
Laxman i kassen, Stambej på backen med Andreas Olsson, Nordfors och Larsson tillsammans med Österman.
Den femman konkurrerar om All-Star team på alla positioner.
 
Det vore märkligt om Kungälv inte sätter upp mål om att vinna serien 2014/2015. Med det laget så kan de slå vilket lag som helst.
 
Ett stort avbräck är dock att det verkar som att Robin Wulff ska sluta.
Han kanske inte är den bästa spelaren i Kungälvs historia men det är en jävligt go gubbe som alltid har humöret på topp! Hoppas inte du slutar Robin men om du gör det så får jag tacka för alla åren man har suttit på läktaren och sett dig spela och sprida ditt goda humör! :)
 
Jag har fått ännu fler rykten till mig men väljer att dela upp dem eftersom jag vill att fler ska kommentera och dyka in med fler rykten!

Jag har fortfarande inte hört mycket från IBF Göteborg, Lindås, Lerum, Floda, Eken, Öckerö, Marstrand, Lindome eller Frölunda... Någon måste ju sitta på lite info! Se så, maila mig alla rykten på innebandygbg@gmail.com eller skriv en rad eller tio i kommentarsfältet till höger!
 
// Spånmark

Kommentarer

Postat av: ...

Publicerad 2014-04-22 18:54:36

Mer sånna här inlägg så kommer bloggen att växa! Riktig bra läsning!

Postat av: #63

Publicerad 2014-04-23 11:39:30

Underbar läsning. Hade vart kul med sånt här runt varje lag! Händer mycket hos många föreningar nu. Bland annat så har Backadalen förlängt med poängkungen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej


Kontaktformulär

Namn

Meddelande

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela